Eladás Villa, Malindi, Malindi, Kenya, Casuarina Road

Eladás - Cod. 43272

  • Tipus: Villa
  • Terület: 500 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

ELADÓ VARÁZSLATOS ÚJ ÉPÍTÉSŰ VILLÁK MALINDIBAN,
Eladásra kínálok két csodálatos villát, amelyek mindössze 600 méterre találhatók a kenyai Malindi varázslatos strandjaitól, a város egyik legszebb és legkeresettebb részén. Ezek az új építésű, minden kényelemmel felszerelt, finom kivitelezésű villák ideálisak azok számára, akik exkluzív és luxus ingatlant keresnek.
A villákban négy nagy hálószoba található, mindegyik saját fürdőszobával és gardróbbal, így biztosítva a maximális magánéletet és kényelmet minden vendég számára.
A konyha tágas, kamrával felszerelt, míg a kívülről megközelíthető mosókonyha és fürdőszoba teszi teljessé a dedikált kiszolgáló tereket. A fő nappali, amely kívül található, egy nagy tér, ahol egy nagy étkezőasztal elhelyezésével kényelmes nappalivá válik, kilátással a medencére, amely tökéletes a barátokkal és a családdal töltött pillanatok eltöltésére.
A villák nettó belső felülete hozzávetőlegesen 155 m2, a nappali-étkezőként használt külső tér pedig a tipikus pálmalevéltető alatt kb. 165 nettó m2.
Kívül a villákat egy nagy, több mint 800 négyzetméteres kert veszi körül, ahol teljes magányban pihenhet és élvezheti a természetet. A 60 négyzetméteres úszómedence tökéletes hely a hűsölésre a forró nyári napokon, napozásra alkalmas szoláriumrészleggel.
A villákhoz tartozik egy parkolóhely és egy kis, 30 négyzetméteres önálló épület, konyhasarokkal, hálószobával és saját fürdőszobával. Ez az extra hely tökéletes barátok vagy család fogadására, vagy otthoni személyzet elhelyezésére.
Ezeket a villákat úgy tervezték, hogy maximális kényelmet és luxust, valamint gondosan válogatott részleteket kínáljanak az ingatlanok minden sarkában; egyedülálló lehetőséget jelentenek azok számára, akik a béke és a nyugalom oázisát szeretnék élvezni egy rendkívüli szépségű helyen.
Casuarina út környéke, Malindi

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB