Eladás Sorház, Malindi, Malindi, Kenya, Villaggio Palm Beach

Eladás - Cod. 39054

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 220 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2 piani

ELADÓ HÁZ A MALINDI KÖZPONTI TERÜLET KÖZÉPEN

A közelmúltban épült ház egy kis, jól karbantartott, tengerre néző összetett helyen található, mindössze néhány méterre a kaszinótól és egy kőhajításnyira a Malindi strandtól, mindegyik a központi helyen található.
A villa két önálló apartmanból áll (kiválóan alkalmas bérleti díjakhoz vagy beruházásokhoz), amelyek közül az egyik a földszinten található, a város körüli kertterülettel, a másik pedig az első emeleten; a kiterjesztés kb. 100 méter / emelet, és a bútorok minimálisak, hogy az ízlés és preferenciák szerint maximálisan szabadon jellemezhessék a jellemzést.
A földszinten egy nagy szabadtéri veranda, egy gyönyörű konyha, egy kis nappali fürdőszoba, egy hálószoba gardróbszekrénnyel és saját fürdőszobával.
Egy külső lépcső vezet az első emeletre, teljesen független, amely ugyanazon az alaprajzon nagy terasszal, egy hálószobával, gardróbszekrénnyel és saját fürdőszobával alakul ki, és egy másik szoba, amelyet jelenleg tároló helyiségként használnak.
Légkondicionálás a hálószobában. 1000 literes tartály a tetőn.
A projekt felépítése és jóváhagyása az ingatlan egyedi igényeinek megfelelő testreszabására; Például a földszinten található külső mosókonyhákra való csatlakozásra kerül sor, és az első emeleten található tárolóhely már a konyha számára van kialakítva.
A lakóhely jelenleg mindössze tíz lakhatási megoldást tartalmaz, és egy nagyon jól karbantartott parkban, négy úszómedencével és szoláriummal rendelkezik.
Teljesen bekerített 24 órás belső biztonsági szolgálatokkal és a Lamu Road főbejáratán, a kertésznél és a közös terület takarításánál.
A társasházban van egy kút és egy generátor. Parkolás is rendelkezésre áll, és a vegyületből közvetlenül elérhető a strand. Háziállatok fogadhatók.
ÁR
120 000 euró

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB