Eladás Építési telek, Naivasha, Nakuru, Kenya, North Lake Road

Eladás - Cod. 42620

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 40000 m²
  • Szobák száma: 0

16. TELEK - Zebra telek

Különleges, exkluzív telek beépítési tervekkel eladó csendes helyen, a vadvilág szívében. Az ingatlan 10 hektáros, amely körülbelül 20 000 m2, és egy csendes urbanizáció része, összesen mindössze 16 egységből áll. A lakóparkban található összes telek 5-10 hektár nagyságú, és nem építhető be 1-2 háznál több házzal, így a magánélet és a nyugalom garantált.

A professzionális építészeink által készített tervek alapján a munka nagy részét már elvégeztük Ön helyett, és egy modern stílusú luxusházat terveztünk. A villa egy tágas konyhából áll, étkezővel és nappalival, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a hatalmas kertre a nagy üveghomlokzatokon keresztül. A konyhaszigeten kívül van egy rejtett ajtó, amely egy kis második konyhába vezet, ahol saját szakácsa elkészítheti ételeit anélkül, hogy zavarná Önt a nappaliban. A villában négy hálószoba is található, mindegyik saját fürdőszobával és gardróbbal, valamint egy borozószoba és egy kis iroda. Egy nagy, végtelenített medence, egy golfpálya, egy jógaplatformos fitneszstúdió és egy panorámás szauna is rendelkezésre áll. Ezen a terven kívül két másik terv is szerepel: egy további vendégház terve, amely AirBnB-bérlésre is alkalmas, valamint egy kisebb főépület terve, ha a villa mérete túl nagy lenne az Ön igényeihez.

Ha saját kívánságait szeretné megvalósítani, ennek megfelelően alakíthatja a terveket, vagy szívesen felvesszük Önnel a kapcsolatot építészeinkkel, és Ön a semmiből megtervezheti álmai házát. Rugalmasságának alig van határa.

A lakóparkot természetvédelmi területek és termőföld veszi körül. Ezen kívül a közvetlen közelében található egy luxusszálloda profi golfpályával. Éttermek, bárok és szupermarketek könnyen megközelíthetők autóval. A legközelebbi kis élelmiszerbolt mindössze 10 percre, a nagy nemzetközi szupermarketek pedig körülbelül 30 percnyi autóútra találhatók.

Az ingatlan könnyen megközelíthető repülővel. A Nairobiból induló repülési idő körülbelül 15 perc, a szálláshelytől pedig mindössze 5 percre van egy privát leszállópálya. Nairobiból körülbelül 2 órán belül autóval is könnyen megközelíthető.

Osztrák szakértői csapatunk sok éves kenyai tapasztalattal rendelkezik, és professzionális helyi partnerekkel tud kapcsolatot teremteni.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB