Eladás Építési telek, Naivasha, Nakuru, Kenya, North Lake Road

Eladás - Cod. 42619

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 40000 m²
  • Szobák száma: 0

15. TELEK – Zsiráf telek

Különleges, exkluzív telek beépítési tervekkel eladó csendes helyen, a vadvilág szívében. Az ingatlan 10 hektáros, amely körülbelül 20 000 m2, és egy csendes urbanizáció része, összesen mindössze 16 egységből áll. A lakóparkban található összes telek 5-10 hektár nagyságú, és nem építhető be 1-2 háznál több házzal, így a magánélet és a nyugalom garantált.

A professzionális építészeink által készített tervek alapján a munka nagy részét már elvégeztük Ön helyett, és egy mediterrán, toszkán stílusú luxusházat terveztünk. A villa földszintjén egy tágas konyha étkezővel, az első emeleten pedig egy hangulatos nappali található erkéllyel és fantasztikus kilátással a tóra. A nappalit kis bárral és olvasósarokkal tervezték. Ezen kívül külön kis iroda és saját TV-szoba a remek házimozi érzésért. A villában két hálószoba található, mindegyik saját fürdőszobával és egy gardróbbal. Ezen kívül a villában van egy külön bejáratú stúdió, amely tökéletes a vendégek vagy felnőtt gyermekek számára, akik nagyobb magánéletre vágynak. A stúdió fürdőszobával, nappalival és étkezővel, valamint konyhasarokkal rendelkezik. Egy nagy, végtelenített medence, egy teniszpálya és egy edzőterem is található szaunával.

Ha saját kívánságait szeretné megvalósítani, ennek megfelelően alakíthatja a terveket, vagy szívesen felvesszük Önnel a kapcsolatot építészeinkkel, és Ön a semmiből megtervezheti álmai házát. Rugalmasságának alig van határa.

A lakóparkot természetvédelmi területek és termőföld veszi körül. Ezen kívül a közvetlen közelében található egy luxusszálloda profi golfpályával. Éttermek, bárok és szupermarketek könnyen megközelíthetők autóval. A legközelebbi kis élelmiszerbolt mindössze 10 percre, a nagy nemzetközi szupermarketek pedig körülbelül 30 percnyi autóútra találhatók.

Az ingatlan könnyen megközelíthető repülővel. A Nairobiból induló repülési idő körülbelül 15 perc, a szálláshelytől pedig mindössze 5 percre van egy privát leszállópálya. Nairobiból körülbelül 2 órán belül autóval is könnyen megközelíthető.

Osztrák szakértői csapatunk sok éves kenyai tapasztalattal rendelkezik, és professzionális helyi partnerekkel tud kapcsolatot teremteni.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB